Fatos Beja.

Shqipëria e ka derën hapur për shqiptarët në Mal të Zi
Ministri i arsimit dhe shkencës i republikës së Shqipërisë, Fatos Beja, u takua me kryetarin e komunës së ulqinit, Gëzim Hajdinaga Ulqin – “Asnjë student shqiptar në Mal të Zi nuk ka mbetur pa u regjistruar këtë vit akademik në universitetet e Shqipërisë”, kanë vlerësuar ministri i Arsimit dhe Shkencës i Republikës së Shqipërisë, Fatos Beja, dhe kryetari i Komunës së Ulqinit, Gëzim Hajdinaga, në takimin që zhvilluan të martën. Ministri shqiptar i Arsimit ka thënë se Qeveria shqiptare e... Vazhdo
Krijohen kushtet për avancimin e bashkëpunimit
Qeveria e Malit të Zi dhe ajo e Republikës së Shqipërisë nënshkruan marrëveshjen mbi bashkëpunimin shkencor dhe tekonologjik Podgoricë – Marrëveshja mbi bashkëpunimin shkencor dhe teknologjik ndërmjet Qeverisë së Malit të Zi dhe Qeverisë së Republikës së Shqipërisë, e cila do të krijojë kushtet për avancimin e bashkëpunimit dypalësh në bazë të dobisë dhe barazisë së ndërsjellë, u nënshkrua të martën në Podgoricë. Marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Arsimit dhe Shkencës i Malit të Zi,... Vazhdo

December 25, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Krijohen kushtet për avancimin e bashkëpunimit
Tags: , , , ,