femrat nga ulqini

Komuna e Ulqinit organizon mbajtjen e  disa kurseve për Gra
Thirrje për shfaqje interesi       NJ O F T I M Në kuadër të projektit i finansuar nga Bashkimi Europian “QENDRAT E RESURSËVE GJINORE PËR ORIENTIM DHE KUALIFIKIM PROFESIONAL TË GRAVE TË PERJASHTUARA NGA JETA SOCIALE NË SHQIPËRI DHE MAL TË ZI”, Komuna e Ulqinit organizon mbajtjen e  disa kurseve për gra ne fusha te ndryshme. Me këtë rast lajmërojme të gjitha gratë të cilat janë të interesuara se kurse do të mbahen per:   – Rrobaqepësi – Gjuhë Italiane – Gjuhë Angleze – Punë... Vazhdo

May 11, 2012  :: Bota :: Comments Off on Komuna e Ulqinit organizon mbajtjen e disa kurseve për Gra
Tags: , , , , ,