Fitër Bajrami

KNSH: Urim për  festën  e  bajramit  të madh
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 66 / 12 Ulqin, me 17. 08. 2012 URIM PËR  FESTËN  E  BAJRAMIT  TË MADH    Me  rastin e  festës së  Bajramit të Madh, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, uron të gjithë besimtarët  e fesë Islame, shqiptarët kudo që jetojnë dhe punojnë. Urojmë që   kjo  festë e madhe, e cila vjen pas Muajit të shejtë e të bekuar  të Ramazanit,muajit të sakrificës, vetëpërmbajtjes,... Vazhdo

August 18, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on KNSH: Urim për festën e bajramit të madh
Tags: ,

Urime Fitër Bajrami nga Organizata Turistike e Ulqinit
Ulqin më, 30.08.2011 Organizata Turistike e Ulqinit gjithë myslimanëve u uron Festën e Fitër Bajramit, këtë festë te paqës, dhëmbjes, dashurisë, tolerancës dhe e gëzimit.  Vazhdo

August 30, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Urime Fitër Bajrami nga Organizata Turistike e Ulqinit
Tags: , ,

UDSH: Urim për  festen e fiter bajramit
    UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE     DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA     THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS       Ulqin, më 29.08.2011   URIM PËR  FESTEN E FITER BAJRAMIT Më rastin e Festes së Fiter Bajramit, Unioni Demokratik i Shqiptarëve shfrytëzon rastin që të gjithë besimtarëve të Fesë Islame ti përgezoi përzemrsisht për këtë Fest të madhnuar, duke i uru paqë, shendet dhe mbaresi. Mbesim më shpresë tek Zoti, që këto ditë të madhnuara të jenë ditë të përkushtimit, të sakrificës dhe... Vazhdo

August 29, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on UDSH: Urim për festen e fiter bajramit
Tags: , , ,

Mesazhë Urimi nga Luigj Shkrela me rastin e Fitër Bajramit
Te gjithe besimtarve te fes Islame-Udhheqesave dhe prisave fetar-perzemersisht ju uroj festat e shendritshme te Fiter Bajramit-duke ju deshiruar cdo te mire ne jet,prosperitet ne familije,suksese te lakmueshme ne pun dh afarizem,mirkuptim me njeri tjetrin,tolerance dhe gjersi shpirtrore,urtesi dhe maturi te domosdoshme ne kumunikimet e perditshme. Luigj Shkrela Facebook  Vazhdo

September 10, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Mesazhë Urimi nga Luigj Shkrela me rastin e Fitër Bajramit
Tags: ,

Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30  401571 e-mail: ppd@t-com.me Nr. 01-53/1-10 Ulqin, më 08.09.2010 Urime për festën e Fiter Bajramit Në këtë ditë të shënuar, urojmë gjithë besimtarët myslimanë për Festën e Fiter Bajramit e cila vjen pas Ramazanit, muajit të shenjtë të agjerimit e përkushtimit.  Bajrami është ditë shpërblimi, ditë gëzimi, ditë kremtimi, ditë vizite... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
Tags: , , , , , , ,

Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
UNIONI  DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulqin, më 08.09.2010. Tel./fax.     030/ 412 757, 412 599 KUMTESË URIME ME RASTIN E FITER BAJRAMIT Me rastin e Fiter Bajramit, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Ferhat Dinosha, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë besimtarët mysliman, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Le të jetë festa e Fiter Bajramit freski që vjen pas muajit... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
Tags: , , , , , ,

Mesazhe urimi të kryetarit Gëzim Hajdinaga me rastin e festës së Fitër Bajramit
Me rastin e festës së Fiter Bajramit, kryetari i Komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga shpreh urimet më të përzemërta për të gjithë besimtarët myslimanë, në këtë ditë të shenjtë, në të cilën njeriu nderon sakrificën dhe përkushtimin e tij ndaj Zotit, besimit dhe të mirës. Kjo, thuhet më tej në mesazh, është një Ditë e madhe, pas një sakrifice të gjatë agjërimi andaj, më lejoni tu shpreh urimet më vëllazërore dhe më të përzemërta uroj nga zemra që dita e Bajramit të japë më shumë harmoni mes... Vazhdo
Mesazhe urimi të  kryetarit Gëzim Hajdinaga  me rastin e festës së Fitër Bajramit
Kryetari i Komunës së  Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga me rastin e Fitër Bajramit ka përcjelluar në këtë ditë të shënuar urimet për të gjithë besimtarët muslimanë, për më shumë paqe, harmoni dhe mbarësi. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet: Kjo ditë e shenjtë, e bekuar  është ditë kur njeriu nderon sakrificën e tij për Zotin, për të mirën, për veten, familjen dhe shoqërinë, andaj gëzuar! Paqja, begatia dhe prosperiteti le të ndriçojnë të gjithë  njerëzit. Kryetari Hajdinaga do të vizitojë selinë... Vazhdo
Mesazhi i Fitër Bajramit nga Rexhep ef. Lika
Bismil-lahir-rahmanir-rahim. Besimtarë të nderuar, Ky Bajram është festë e cila e shënon fundin e muajit të Ramazanit, muajit që paraqet periudhën më të ndritshme në kalendarin islamik gjatë të cilit të gjithë ne me ibadetet tona bëmë përpjekje që ti afrohemi sa më shumë Krijuesit tonë. Çdo çast i agjërimit tonë, çdo namaz dhe çdo lutje e jona në muajin që e lamë pas iu kushtuan Allahut, Sundimtarit Absolut të të gjitha botërave. Bajrami të cilin po e përjetojmë me mëshirën dhe dëshirën e Zotit,... Vazhdo

September 19, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Mesazhi i Fitër Bajramit nga Rexhep ef. Lika
Tags: ,