fjolla dervishi

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo
Kater medalje te arta ne kampionatin e Malit të Zi
Nen organizimin e federates se karatese se Malit te Zi,te shtunen me 12.02.2010 u mbajt kampionati shteteror per fatosa dhe shpresa,ne te cilin moren pjese 123 garues nga 23 klube. Klubi I karatese “Champion”u prezantua me shtate sportiste te cilet edhe kesaj rralle paten sukses duke u kthyer me 4 medalje te arta,1 te argjendte dhe 3 te bronzta. Ne konkurencen e katave ekipore per femra te grupmoshes 2003 e me te rinj, klubin Champion e perfaqesoi ekipi i perbere nga:Leona Markiq,Aksa Hajdinaga dhe Fjolla Dervishi.Ne finale ky ekip... Vazhdo