FREAX feat BLERO

FREAX feat BLERO promovohet në Zvicër – Rinora 4 Disco Club
Rinora 4 Disco Club Blero ka realizuar këngën e tij më të re në bashkëpunim me grupin “Freax” nga Zvicra, të cilën e ka titulluar “Rock City”. Këngëtari ka bërë të ditur se xhirimet e kësaj kënge kanë përfunduar dhe videoklipi do të promovohet më 12 shkurt në Zvicër. “Kam përfunduar xhirimet e videoklipit të këngës ‘Rock City’. Kjo këngë është në bashkëpunim mes meje dhe dy reperëve nga Zvicra, ‘Freax’. Kënga është shumë e mirë, me një tekst shumë të veçantë”, ka pohuar Blero.... Vazhdo

February 12, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on FREAX feat BLERO promovohet në Zvicër – Rinora 4 Disco Club
Tags: , , , , , , , ,