frike

Dritan Shehaj : Ne rrezikojmë më shumë
08/04/09 11:45 Sori shprehet se Juna i duket një lojtare e fortë dhe se ia ka frikën. Ai tregon se edhe Ari i duket një tip me shumë bagazh e që mund të ecë në lojë. Tani mendon se nuk është e drejtë që tani që po afron fundi i lojës dhe ku loja po bëhet më interesante dhe e bukur, ai ose ndonjë banor i vjetër të dalë e të rrinë brenda tre banorët e rinj të cilët janë shumë të freskët e jo në kushte të barabarta me ta. Sori e këshillon se meqë sot është e mërkurë, ai të bëjë spektakël që të... Vazhdo
Ne kemi frikë nga ty
05/04/09 02:15 “Ne kemi frikë nga ty!”- i kanë thënë Junës, banores së re të shtëpisë së Big Brother, Arjoni dhe Qetsori. Juna ka shprehur habinë saj për këtë dhe ka dashur të dijë pse. Arjoni i ka thënë se në përshtypje të parë u ishte dukur shumë feministe. Juna e ka pyetur sërish nëse e kishte interpretuar këtë “feminizëm”të saj si pozitiv apo negativ dhe Arjoni i ka thënë se kjo varej nga këndvështrimet. Por thelbi ishte, sipas tij, se ajo, deri tani, pa ditur ç’mund të sillnin ditët në... Vazhdo