Gani Karamanga

Një delegacion i Bankës Islamike vizitoi të premten shtëpinë e shëndetit në Ulqin
Të gatshëm për të ndihmuar zgjerimin e maternitetit Ulqin – Përfaqësuesit e Bankës Islamike me seli në Xhida të Arabisë Saudite, Muhamed Ahmed Salim dhe Husam Bahget, të shoqëruar nga përfaqësuesit e Meshihatit të Bashkësisë Islame të Malit të Zi, Bajro eff. Agoviq dhe Omer eff. Kajoshaj, vizituan të premten Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin ku u pritën nga drejtori i këtij institucioni, prim. Dr. Gani Karamanaga. Përfaqësuesit e Bankës Islamike vizituan edhe maternitetin i cili funksionon në kuadër të... Vazhdo

May 26, 2008  :: Shoqëria / Društvo, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Një delegacion i Bankës Islamike vizitoi të premten shtëpinë e shëndetit në Ulqin
Tags: , , , , , , ,

Ulqini se shpejti me shkollen e motrave medicinale per lindjen e femijeve
    Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit të Ulqinit, prim.dr. Gani Karamanga, deklaroi para gazetarëve se ndihet krenar që ndodhet në krye të një institucioni ku kolegët e tij mjekë dhe motrat medicinale me profesionalizëm e mbi të gjitha me përkushtim kanë kontribuar në punën e suksesshme të këtij materniteti, i cili për shumë dekada i ka munguar Ulqinit. Per here te pare do te çelet shkolla Profesionale per motrat medicinale për lindje te femijeve. Nisma “Zhvillimi i qendrueshem ekonomik nepermjet formimit... Vazhdo

January 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqini se shpejti me shkollen e motrave medicinale per lindjen e femijeve
Tags: , , , , , , , , , ,