Gazmend Kajtazi

Adelina Ismaili: Artistja që flet pa dorëza!
E qeshur, dinamike, e ëmbël, lozonjare, e shkathët por shumë inteligjente, ky është togfjalëshi për përshkrimin e portretit të këngëtares Adelina Ismaili. Zotëron artin e të biseduarit bukur, ku buzëqeshja nuk i ikën kurrë nga fytyra dhe duket se nga portreti i saj njerëzor buron vetëm gaz, hare, mirësi, dashuri njerëzore. Nuk të paragjykon edhe për pyetjet provokative sikundër të çarmatos me sinqeritetin dhe inteligjencën e dialogut. A është kjo Adelina e vërtetë… Artistja karizmatike ose “Madona”... Vazhdo

January 6, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Adelina Ismaili: Artistja që flet pa dorëza!
Tags: , ,