Genci Nimanbegu

Nimanbegu: Koalicioni qeverisës heq të drejtat e arritura të shqiptarëve – Video
Partitë politike parlamentre shqiptare, hiq Unionin Demokratik të Shqiptarëve që merr pjesë në qeverinë malazeze, Forca e Re Demokratike – Forca, Lidhja Demokratike në Malin e Zi dhe Lista shqiptare – Perspektiva e quajnë të papranueshëm propozimin e grupit punues për harmonizimin e ligjit zgjedhor me Kushtetutën. Nënkryetari dhe deputeti i Forcës, Genci Nimanbegu, në mbrëmjen e së premtes deklaroi për media se propozimi i mazhorancës që “partive të pakicave , të cilat në strukturën e përgjithshme... Vazhdo

February 6, 2010  :: Politika :: Comments Off on Nimanbegu: Koalicioni qeverisës heq të drejtat e arritura të shqiptarëve – Video
Tags: , , , , , ,

Kabineti i Kryetarit të Komunës së Ulqinit hedh poshtë me indinjatë si të pabazë,kumtesën e z. Genci Nimanbegut
Kabineti i Kryetarit të Komunës së Ulqinit hedh poshtë me indinjatë si të pabazë, tendecioze dhe dashakeqe kumtesën e z. Genci Nimanbegu të publikuar në medija. Ky ekspert i gjithëanshëm këtë rradhë paraqitet si mbrojtës i informimit, por nga ajo që shkruan shihet qartë se ai dhe mentorët rreth tij nuk kanë lidhje me informimin dhe aq më pak me informimin shqip. Është për tu habitur dhe për të ardhur keq sesi mundohet të vërtetojë të pavërteten që gjoja Kabineti i Kryetarit merret me përkthimin e gazetës... Vazhdo
Na Adi šteta i do 600 hiljada eura – Video
Procjena o posljedicama poplave sljede?e sedmice, do sada sakupljeno 300.000 eura Podgorica – Vladina interventna pomo? u visini od 200.000 eura za sanaciju štete koju su izazvale nedavne poplave, još nije upla?ena, iako je ve? rije? o “interventnoj”. Zbog ?ega se ona još nije našla na ra?unima opština, zapitao je ju?e poslanik SNP-a Milan Kneževi?, na sjednici skupštinskog Odbora za turizam, poloprivredu, ekologiju i prostorno planiranje. Inicijatorima zasjedanja, tako?e, nije bilo jasno zašto nadležni organi, odnosno... Vazhdo

January 28, 2010  :: news :: Comments Off on Na Adi šteta i do 600 hiljada eura – Video
Tags: , , , , ,

Vazhdim i mashtrimeve Ordinere te Hajdinges
Pas dites se djeshme është shume e qarte qe kryetari I komunës se Ulqinit , Hajdinaga është kundër kthimit te pronës se Valdanosit dhe u bashkëngjit ekipit te Cubus Luxit qe te bëjnë plaçkitjen e pronës se qytetarëve te Komunës se Ulqinit. Qëndrimi i tij haptas u pa qe ai është llobisti kryesor i Cubës Lux-it qe ulishta e Valdanosit te jepet kompanive te huaja e jo ti kthehet pronareve. Me ketë është e qarte kush e ndal zbatimin e Vendimit te Kuvendit te Komunës nga viti 2007 qe kjo prone ti kthehet pronarëve legjitim.... Vazhdo
Potpredsjednik Force Genci Nimanbegu optužio predsjednika opštine Ulcinj – Video
Hajdinaga lobira za plja?ku Valdanosa ULCINj – Potpredsjednik i poslanik Force Genci Nimanbegu ocijenio je da je, nakon najnovijeg stava Gzima Hajdinage, “svima jasno da je predsjednik Opštine Ulcinj protiv povra?aja imovine u Valdanosu. Na konferenciji za novinare Nimanbegu je optužio Hajdinagu da se “priklju?io ekipi Kubus Luksa da izvrši plja?ku imovine gra?ana Ulcinja”. – Njegov stav u?inio javno vidljivim da je on glavni lobista Kubus Luksa da se maslinada u Valdanosu dodijeli stranim kompanijama,... Vazhdo

January 1, 2010  :: news :: Comments Off on Potpredsjednik Force Genci Nimanbegu optužio predsjednika opštine Ulcinj – Video
Tags: , , , , , , ,

Genc Nimanbegu i benë pyetje nenkryetarit te qeverise Vujica Lazovic
Nënkryetari i Qeverisë malazeze Vujica Llazoviq para më se dy javësh u dërgoi ulqinakëve, “urimin i vitit të ri”. “Deri në fund të vitit do të duhej të nëshkruhej kontrata për Valdanosin”, tha ai. Sihariqin ende nuk ka kush për ta marrë në Ulqin. Atyre që mbajnë mend mirë do t’u kujtohet se Llazoviq në gusht të këtij viti premtoi nga Shasi se nga vjeshta do të vijë në Ulqin. Nuk e kemi parë. Mbase nuk po i vihet. Duhet t’i shikojë drejt në sy ata njerëz të ndershëm nga Këshilli për Kthimin e... Vazhdo
Genci Nimanbegu iz Force odgovorio Fatmiru ?eki
Sve ste upropastili Ulcinj – Predsjednik kluba odbornika Force Genci Nimanbegu optužio je opštinskog sekretara za finansije i budžet Fatmira ?eku da “prikriva svoje i malverzacije svojih nalogodavaca” i ocijenio „da je izvršna vlast u Ulcinju za tri godine nerada upropastila privredu i sva javna preduze?a”. “Nakon dva mjeseca uspjeli smo da dobijemo izvještaj o realizaciji budžeta za prvih devet mjeseci ove godine. Zapanjeni smo da je za sve to vrijeme ostvareno svega 3.300.000 eura, ili 20 odsto od planiranih 16... Vazhdo
SAOPSTENJE – Nerad, javašluk i prevare izvršne vlasti u Ulcinju pamti?e se dugo
Zadnja sjednica Skupštine Opštine Ulcinj je sazvana 29. maja i okon?ana 08. oktobra 2009.god. i od 14 predloženih ta?aka dnevnog reda usvojeno je svega 6. Vjerovatno je ova godina za ovu vlast ponovo uspješno okon?ana i nemaju potrebe da održavaju nove sjednice. Alarmantna je realizacija Budžeta za 9 mjeseci koji iznosi oko 3.300.000 EUR ili 20 % od ukupno 16.200.000 EUR koliko je predvi?eno za ?itavu godinu. Izvršna vlast misli da je našla rupu u zakonu i da nije u obavezi da izvrši rebalans. Dugovi Opštine svakog dana rastu. Ralizacija... Vazhdo

December 1, 2009  :: news :: Comments Off on SAOPSTENJE – Nerad, javašluk i prevare izvršne vlasti u Ulcinju pamti?e se dugo
Tags: , , ,

KUMTESË – Mosaangazhimi dhe mashtrimet e këtij pushteti lokal të Ulqinit do të mbahen në mend një periudhë të gjatë
Mbledhja e fundit e Kuvendit të Komunës së Ulqinit është thirrur me datën 29 maj dhe ka përfunduar me datën 8 tetor ku prej 14 pikave që janë propozuar për rendin e ditës, janë miratuar gjithsejtë vetëm 6 pika. Ndoshta për këtë pushtet edhe ky vit përsëri përfundoi me sukses dhe nuk kanë nevojë që të mbajnë mbledhje të reja. Alarmues është edhe realizimi i buxhetit për nëntë muajt e parë, shuma e të cilit është rreth 3.300.00 ose 20 % nga totali i 16.200.000, që është paraparë për tërë vitin. Pushteti... Vazhdo
Forca protiv predloga vlasti za zastupljenost manjina
Ne odustaju od pet mandata Podgorica (MINA) – Albanske politi?ke partije ne?e promijeniti stav o zadržavanju postoje?eg rješenja u vezi sa garantovanem mandata u novom izbornom zakonodavstvu, ocijenio je ju?e potpredsjednik Nove demokratske snage Forca, Genci Nimanbegu. „I dalje ?emo insistirati da imamo pet mandata u posebnoj jedinici. Težili bismo da to budu mandati autenti?nih predstavnika nacionalne zajednice Albanaca“, kazao je Nimanbegu. Koordinator Radne grupe za uskla?ivanje izbornog zakonodavstva sa Ustavom, Miodrag Vukovi?... Vazhdo

November 22, 2009  :: news :: Comments Off on Forca protiv predloga vlasti za zastupljenost manjina
Tags: ,

Page 10 of 12« First...89101112