Genta tani e famshme dhe ne Turqi

Video – Genta tani e famshme dhe ne Turqi
Javen qe shkoi ne shtypin shqiptar u shperndane fotot me te reja te llogarise se Gentes ne Facebook lol dhe pavarsisht se kengetarja dukej ne superforme ky nuk eshte lajmi me i madh i javes rreth Gentes. Ketu ne Albaniac pak si me vonese, por kemi mesuar se kete vit kengetarja nga Kosova do te publikoj nje duet me nje prej kengetareve me te mire ne Turqi. Ai quhet Cuneyt Cakim dhe se bashku me Genten kane bere te ditur kete lajm rreth bashkepunimit te tyre ne nje stacion televiziv turk, ku gjithashtu Genten e kane cilesuar si Shakira e... Vazhdo