Gëzuar ditëlindjen

Gëzuar ditëlindjen Moza
Moza dela nga dhoma e rrëfimit dhe shkon në dhomë. Ajo mrekullohet kur shikon surprizën për të, nën dritat e qirinjve dhe që të gjithë i këndojnë këngën “Shumë urime për ty”. Ajo i takon dhe i puth të gjithë me radhë dhe merr prej tyre urime të përzemërta. Në sfon vendoset muzika dhe kënga e kënduar nga Vace Zela “Sot jam 20 vjec”. Adela i dhuron lulet e Arit dhe Moza pyet për të. Adela i përgjigjet se është në dhomë dhe ndjehet i mërzitur. Moza shkon në dhomë ku ndodhet Ari dhe e fton dhe atë... Vazhdo