Gili

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

GILI: Puthja e parë… 17 vjeçe
Për herë të parë, burrin tim të ardhshëm, e takova në korin e qytetit dhe ishte nga ata djelmoshat e rrallë me flokë të gjatë e sy të kaltër. Ishte solist i korit, i binte nga pak pianos dhe këndonte edhe në gjuhën angleze, pra ishte një djalë si unë e kisha ëndërruar. Fati deshi që të takoheshim përsëri në shkollën e mesme të mjekësisë dhe nga atëherë më nuk u ndamë. Ndoshta urtësia ime më dalloi nga shoqet tij të shumta që i viheshin pas. Janë takuar që adoleshentë bashkë. Ishin 17 vjeç kur... Vazhdo

August 16, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on GILI: Puthja e parë… 17 vjeçe
Tags: ,

Ulqini me mega-spektakël pret ndërrimin e moteve
Pritja e Vitit të Ri në Ulqin Pritja e Vitit të Ri në sheshet e qyteteve tashmë është bërë tradicionale për metropolet evropiane, por këtë vit, nën patronatin e Komunës së Ulqinit, një pritje e tillë do të organizohet edhe në Ulqin. Me një mega-koncert edhe ulqinakët kanë vendosur që të përshëndeten me të vjetrin dhe të presin Vitin e Ri në ambient të hapur.Kryetari i Ulqinit, Gëzim Hajdinaga, ka deklaruar se, “po ndërtojmë Ulqinin evropian ashtu siç edhe kemi Vazhdo  Vazhdo