gjeneva

Lidhja ma lirë dhe ma e shpejt Kroaci – Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Duke ditur se Kosovaret kan probleme me pasaportat e Unmikut dhe me pasaportat e Kosovës,jemi duke kërkuar për ju si ta kaloni pushimin në vendlindje ma lirë dhe ma ekonomik. Problemi i Kosovarëve asht që Bosna dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat e Kosovës,prandaj Kosovaret ndoshta jan duke kërkuar rrugë si ju del ma lirë. Ky asht solucioni i imi ma i miri me udhëtu napër Kroaci duke mos dal prej rruge deri në Ploçe të Kroacisë.Aty 10 Km ma tej gjindet kufiri i Bosnes,prandaj duhet marrur Trajektin apo Ferryn me kalu... Vazhdo
Adelina Ismajli: Seks-simboli i Ballkanit
Të shumta janë epitetet që i janë vendosur përsa i takon bukurisë së saj, por edhe shumë komplimente të bëra ndër vite, ku ndonjëherë siç thotë edhe vetë Adelina, e mbajnë gjallë kur bëhet fjalë që vijnë nga fansat e saj. Adelina Ismajli, seksimboli i Ballkanit. Kështu e cilëson gazeta zvicerane ’24 orë’ këngëtaren kosovare, duke e lançuar në titull të madh. Në fakt këngëtarja është më e preferuara nga Kosovë, Shqipëri dhe në shumë vende të Europës ku ka Shqiptarë. Kudo që ajo shkon nuk mund... Vazhdo