Glosar

Perurimi i librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku
Ne organizim te QENDRES PER KULTURE – BIBLIOTEKA dhe ASOCIACIONIT ULQINI Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku ne botim te Asociacionit Ulqini. Perurimi do te mbahet te henen me 20 qershor 2011, ne Sallen e bibliotekes se qytetit me fillim ne ora 20. Me kete rast per librin do te flasin: Ardita Rama – recensionin per librin, Hajro Ulqinaku – Autor dhe Gazmend Çitaku – botues, drejtor i Asociacionit Ulqini.   Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret   Per... Vazhdo
Asociacioni Ulqini: Libra me vlerë shkencore
Asociacioni “Ulqini” promovoi librat “Glosar – fjalorth i detarisë i të folmes së Ulqinit” dhe “Flota shekullore detaro-tregtare e Ulqinit” Ulqin – Asociacioni “Ulqini” promovoi të mërkurën në Bibliotekën e Qytetit librin e autorit Hajro Ulqinaku “Glosar – fjalorth i detarisë i të folmes së Ulqinit” dhe librin e dr. Maksut Haxhibrahimit “Flota shekullore detaro-tregtare e Ulqinit”. Kryetari i këtij asociacioni, Gazmend Çitaku, tha se po fillojnë vitin 2011 me një edicion të ri.... Vazhdo