Grabanica Gabriel

Ecuria e ekspedites arkeologjike e Shasit – Foto Grabanica Gabriel – Video Tv Teuta
VIDEO TV TEUTA ULQIN Grabanica Gabriel Facebook #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */  Vazhdo
Cungu njoftohet me ecurin e ekspedites arkeologjike në qytetin e Shasit + Foto
Kryetari Cungu pati takim për të diskutuar në lidhje me ecurin e ekspedites arkeologjike që është duke u zhvilluar në qytetin e Shasit Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu pati sot një takim informues dhe konsultiv me drejtorin e Qendres Kulturore të Ulqinit z.Nail Draga dhe Kryetarin e Shoqates Ora z.Gazmend Kovaçi. Ata diskutuan në lidhje me ecurin e ekspedites arkeologjike që është duke u zhvilluar në qytetin e Shasit, projekt i cili është nën patronatin e Muzeut Kombëtar të Malit të Zi, i financuar nga... Vazhdo

October 5, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Cungu njoftohet me ecurin e ekspedites arkeologjike në qytetin e Shasit + Foto
Tags: , , ,