Hajredin Kovaçi

Saubih Mehmeti, bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi
Lidhja Demokratike Zgjedhjet për këshilltarë në KK të Ulqinit – 17 tetor 2010 – VOTONI Nr. 7 Për komunën e Ulqinit vizion i ri me vlera të dëshmuara,Saubih Mehmeti bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi thekson se ai sheh të vetmin shans të zhvillimit të Ulqinit në decentralizimin e pushtetit. “Komuna e Ulqinit nuk ka asnjë kompetencë për të zotëruar me resurset e bregdetit, si potencial i vetëm dhe real që mund ta nxjerrë këtë zonë nga kolapsi ekonomik”, thekson ai. se janë rrënuar... Vazhdo
Punëtorët janë të vendosur të vazhdojnë grevën në fabrikën e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë
KUMTESË PËR OPINION Një delegacion i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, i kryesuar nga kryetari i saj dhe deputeti në Parlamentin e Malit të Zi, z. Mehmet Bardhi, me bashkëpunëtorët, këshilltarët e LD-së në KK të Ulqinit: Kadri Sinani, Tahir Tahiri dhe Basri Lika, si dhe koordinatorët Daut Ceka dhe Hajredin Kovaçi, vizitoi të hënën, më 23. 06. 2008 Shoqërinë Aksionare për Prodhimin e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë dhe biseduan me punëtoret dhe drejtoreshën ekzekutive zonjën Drita Muçaj,... Vazhdo

Page 2 of 212