Hajrullah Hajdari

Kumtesë për opinion e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi
Sllovakia të pranojë Kosovën Mehmet Bardhi, kryetar i LD në MZ, me bashkëpunëtorët Kadri Sinani, Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, të mërkurën më 21 maj 2008, në Ulqin, pritën ambasadorin e Sllovakisë në Podgoricë, z. Igor Furdik me sekretarin Pavol Krutosik. Ky takim paraqet një vazhdimësi të marrëdhënieve të mira që nga koha kur z. Furdik ishte ambasador në Beograd. Përfaqësuesit e Lidhjes Demokratike, bazuar në interesimin e tij, e informuan për situatën aktuale politike, shoqërore e ekonomike në Malin... Vazhdo

June 4, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kumtesë për opinion e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi
Tags: , , , ,

Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Çështja shqiptare në Mal të Zi vazhdon të jetë e hapur Podgoricë- Kryetari i LD në MZ z.Mehmet Bardhi me bashkpunëtorët z.Tahir Gjonbalaj, nënkryetar, z.Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, funksionarë të lartë të LD në MZ dhe njëheri këshilltarë në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, u takuan të enjten më 17. 01. 2007, Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Tags: , , , , , , , ,