hamburg

Drenusha Latifi e pëlqen seksin në plazh
Drenusha Latifi, e cila shquhet si një person i hapur me mediet edhe sa i takon jetës së saj sentimentale, është shprehur së fundmi se meshkujt shpesh e cilësojnë si “copë e mirë”. Fatkeqësisht, shumica e tyre presin vetëm seks të mirë dhe asgjë tjetër. Por, kur hetoj se duan të më çojnë në shtrat, unë ngre velat dhe lundroj. Mua nuk më pengon fakti se një mashkull më konsideron si një “copë të mirë”, edhe pse kurrë nuk do të krijoja një lidhje me një person të tillë”, ka thënë Drenusha, duke... Vazhdo
Wilkomen im Ulqin / Ulcinj – Montenegro
Wilkomen im Ulqin / Ulcinj – Montenegro Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Urlaub in Ulqin / Ulcinj – MontenegroUrlaub für Alle in Ulqin /Ulcinj Familienurlaub, Urlaub für junge Leute, Urlaub mit Ihrem Haustier, Aktiv-Urlaub und Naturerlebnis. Bestimmen sie Ihr Urlaubsziel, an dem Sie Ihre Ferien verbringen möchten und wählen Sie die für Sie geeignete Unterkunft wie z.B. eine Ferienwohnung, in der Sie sich Ihre individuellen Wünsche erfüllen können. Suchen Sie Erholung oder Aktiv-Urlaub, dann sind... Vazhdo

May 28, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,