hashim

Bashkimi Demokratik i Shqiptarëve në Mal të Zi përgëzon popullin e Kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
U korrigjua padrejtĂ«sia historike Ulqin – Bashkimi Demokratik i ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi e ka uruar popullin e KosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« aktit historik tĂ« DeklaratĂ«s pĂ«r PavarĂ«sinĂ« e KosovĂ«s si shtet i pavarur dhe sovran. BDSH vlerĂ«son se pavarĂ«sia e shtetit tĂ« KosovĂ«s u lind nga rrugĂ«timi i stĂ«rmundimshĂ«m i popullit shqiptar tĂ« KosovĂ«s rreth njĂ« shekulli, duke u pĂ«rballur me sfidat mĂ« çnjerĂ«zore e gjenocidale tĂ« llojit bizantin nga regjimi serb. “PavarĂ«sia e KosovĂ«s Ă«shtĂ« akt historik... Vazhdo

February 25, 2008  :: Politika :: Comments Off on Bashkimi Demokratik i ShqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi pĂ«rgĂ«zon popullin e KosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ«
Tags: , , , , , , , , , ,

Kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha, përgëzoi drejtuesit më të lartë të Kosovës me rastin e shpalljes së Pavrësisë së Kosovës
PavarĂ«sia, gĂ«zim edhe pĂ«r shqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi Ulqin – Kryetari i UDSH-sĂ«, Ferhat Dinosha, u dĂ«rgoi telegram urimi drejtuesve mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« KosovĂ«s, Presidentit Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit tĂ« Kuvendit tĂ« KosovĂ«s, Jakup Krasniqi, tĂ« cilĂ«t i pĂ«rgĂ«zoi me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. “PavarĂ«sia e KosovĂ«s ka krijuar gĂ«zim dhe festĂ« tĂ« madhe edhe nĂ« mesin e shqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi. Presim qĂ« Kosova e pavarur tĂ« jetĂ« shtet demokratik i tĂ« gjithĂ«... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i UDSH-sĂ«, Ferhat Dinosha, pĂ«rgĂ«zoi drejtuesit mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« KosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« PavrĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s
Tags: , , , , , , , ,

Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
PĂ«rmirĂ«sim i tĂ« drejtĂ«s sĂ« mohuar Ulqin – Kryetari i PPD-sĂ«, Amir Hollaj, u ka dĂ«rguar telegrame urimi Kryetarit tĂ« KosovĂ«s, Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit tĂ« Kuvendit tĂ« KosovĂ«s, Jakup Krasniqi, me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. “NĂ« kĂ«tĂ« datĂ« tĂ« shumĂ«pritur dhe tĂ« rĂ«ndĂ«sishme historike pĂ«r tĂ« gjithĂ« popullin e KosovĂ«s si dhe pĂ«r shqiptarĂ«t kudo qĂ« ndodhen, mĂ« lejoni qĂ« nĂ« emĂ«r tĂ« PartisĂ« sĂ« Prosperitetit Demokratik dhe nĂ« emrin tim personal, tzJu... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i PPD-sĂ«, Amir Hollaj, u dĂ«rgoi telegrame urimi drejtuesve mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« kosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ«
Tags: , , , , , , ,

Kosova shpall pavaresine. parlamenti miraton simbolet e shtetit
Fillon seanca e jashtezakonshme e Kuvendit te KosovesOra 15:10 Ka nisur seanca e Kuvendit te Kosoves ku ne rend te dites jane shpallja e deklarates se pavaresise dhe miratimi i simboleve shteterore. Kuvendi eshte hapur me fjalen e kreut te tij Jakup Krisniqi i cili e quajti kete dite historike per kombin. Ai beri nje pershendetje te vecante per perfaqesuesin e familjes Jashari si perfaqesues te te gjitha flijimeve te familjeve te popullit shqiptar. “Zotimi im solemn per Kosoven shtet demokratik eshte premtimi per vlera me te perparuara... Vazhdo
Thaçi rassure les Serbes avant l’indĂ©pendance, mais la tension monte
15 fĂ©vrier 19:13 – PRISTINA (AFP) – Le Premier ministre du Kosovo Hashim Thaçi s’est engagĂ© Ă  protĂ©ger les droits de toutes les minoritĂ©s vendredi avant une proclamation d’indĂ©pendance imminente, alors que la tension politique monte et que la possibilitĂ© d’une sĂ©cession des Serbes de la province augmente. Le Premier ministre kosovar Hashim Thaçi, le 15 fĂ©vrier 2008 Ă  Pristina AFP – Robert Atanasovski M. Thaçi avait convoquĂ© la presse et une source Ă  son bureau avait annoncĂ© qu’Ă ... Vazhdo

February 15, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Thaçi rassure les Serbes avant l’indĂ©pendance, mais la tension monte
Tags: , , , , , , , , , , ,