hotel medoteran ulqin

Ftesë per festën e 8 Marsit ne Hotel Mediteran
Të dashur miq dhe mysafir të Hotelit Mediteran, Ju ftojmë te kaloni një mbrëmje të paharrueshme me rastin e festës së 8 Marsit ditës se gruas… Me muzikë te lehtë qytetare mysafirët I argëton grupi Trio Bend nga Ulqini. Çmimi I darkës solemne 25 € për person përfshirë darkën ne bazë të tryzës suedeze dhe pijeve jo alkoholike pa caktim. Rezervoni, ejani dhe kënaquni… Rezervimet mund të bëhen deri me 4 Mars. Numrin i tel 030 403 124 Gëzuar 8 Marsin të gjihtë pjestareve te gjinisë më të bukur nga... Vazhdo