I perhumbur

Armend Milla vjen me këngën “ I perhumbur”- Video
Armend Milla më në fund na sjell një këngë të re. Armendi edhe kësaj radhe ka menduar të sjellë një projekt të ri pak më ndryshe në skenën muzikore. Videoklipi eshte gjiruar nga shoku im i ngusht Ali Zhygjeli…modele e videoklipit eshte Aleksandra Dedivanoviq, Make up by Mexhida Zati si dhe asistentja e klipit Hana Ismajlaga. Dua te shfrytezoj rastin te falenderoj edhe hkollen e vallezimit Porta di Danza me ne krye Musa Hoxhen per idene e vallezimit ne klip. Gjithashtu dua te Falenderoj Majda Jukovic e cila ishte partnere... Vazhdo

April 8, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Armend Milla vjen me këngën “ I perhumbur”- Video
Tags: , , ,