Ibrahim Milla

Asnjë gjurmë për peshkatarin e zhdukur ulqinak
Ulqin, 15 mars – Shpëtimtarët vazhdojnë për ta kërkuar trupin e peshkatarit të mirënjohur ulqinak, Bilal Kurti /54/, i cili në mëngjesin e së enjtes së kaluar u zhduk pa gjurmë, pasi ka hyrë në det nga delta e Portmilenës në Plazhin e Madh të Ulqinit. Banorët e Lagjes së Peshkatarëve supozojnë se Bilali është mbytur afër Gurit të Gjeranave, ku ka qenë edhe “selia” e tij e peshkimit. Në fakt, aty janë gjetur edhe disa pjesë të rrjetave të peshkimit, ka raportuar KosovaLive. Kryetari i Klubit... Vazhdo
Intervistë me Shuquri Resulbegoviq kryetar i Rotary Club Ulqin – Video
“Pesë Ulqinakë (Gani Resulbegoviq, Dino Ramoviq, Jusuf Lika, Ibrahim Milla, Jovan Nikollaidis), anëtarë të Rotary Clubit Budva inicuan iniciativën për formimin e edhe një klubi në Mal të Zi, Rotary Clubi Ulqini. Deri te inicimi i kësaj iniciative erdhi pas interesimit të madhë të shumë qytetarëve prestigjoz nga Ulqini për punë dhe anëtarësim në bashkësinë Rotary. Duke i vlerësuar parashikimet e anëtarëve të vet nga Ulqini, Këshilli drejtues i RC Budva mori vendimin për fillimin e punëve për fomimin... Vazhdo
Ambasadori Roderik Mur organizon darkë në Ulqin për Ramazan – Video
Ambasada amerikane në Podgoricë me rastin e muajit të madhërueshëm të Ramazanit shtron iftar sonte në Ulqin. Mysafirë të mbrëmjes do të jenë përfaqësues fetarë, politikë, kulturorë, të beznisit dhe bashkqytretarë të fesë islame në Malin e Zi si dhe përfaqësues të konfesioneve tjera nga Ulqini. Mbrëmje të ngjashme ka organizuar misioni amerikanë në Podgoricë dhe në Plevle. Ambasadori amerikanë në Podgoricë Roderik Mur dhe Reisi i Bashkësis islame në Malësi Rifat Fejziq, do të bëjnë deklarata para... Vazhdo
U mbajt kuvendi i tretë i Ulqin Biznes Asociacionit
Ibrahim Milla në krye të UBA-s Kuvendi zgjodhi kryetarin e ri, bëri disa ndryshime në statut si dhe miratoi Deklaratën për zhvillimin ekonomik dhe të qëndrueshëm të Komunës së Ulqinit. Ulqin – Ulqin Biznes Asociacioni, shoqatë që tubon afaristët e Ulqinit, mbajti të shtunën në hotelin “Mediteran” Kuvendin e tij të Tretë. Kuvendi zgjodhi kryetarin e ri, bëri disa ndryshime në statut si dhe miratoi Deklaratën për zhvillimin ekonomik dhe të qëndrueshëm të Komunës së Ulqinit. Kuvendi zgjodhi... Vazhdo

June 19, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija, Shtypi / Mediji :: Comments Off on U mbajt kuvendi i tretë i Ulqin Biznes Asociacionit
Tags: , , ,

Rotary klub në Ulqin jep dhurata femijëve jetimë
Sikunder dhe vitit të kaluar Rotary klub me seli në Angletere, dhe antarët e Rotary klub në Ulqin në krye me direktorin dhe perfaqsuesin e pumve sociale në Ulqin Slobo Gjonoviqi,ku dhe antarët e Rotary klubit Ibrahim Milla,Vasko Radoviq dhe pediatri unë Pavle Marinkoviqi nga Ulqini u ka ndare dhurata femijeve jetime te ardhur nga i gjithe vendi. Rotary Klub ka marre pjese dje si i ftuar nderi ne nje ceremoni festive me rastin e festave te fundvitit per femijet jetime nga e gjithe Mali i Zi. Ne fillim te ketij aktiviteti Vazhdo  Vazhdo

January 4, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Rotary klub në Ulqin jep dhurata femijëve jetimë
Tags: , , , , , , , , , , , , ,