jean asselborn

Pas Kroacisë, edhe Mali i Zi në BE
Mali i Zi do të jetë vendi i parë pas Kroacisë që do të bëhet anëtar me të drejta të plota në BE, deklaroi zëvendëskryetari i qeverisë dhe ministri për Punë të Jashtme i Luksemburgut Jean Asselborn. Ai theksoi se Mali i Zi duhet të bëjë edhe disa hapa para hyrjes në BE dhe është optimist, pasi progresi shihet në të gjitha segmentet e shoqërisë, raportoi Televizioni i Malit të Zi. Asselborn për të përditshmen “Pobjeda” konstatoi se Komisioni Evropian po analizon përgjigjet e Malit të Zi dhe në këtë... Vazhdo

February 10, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Pas Kroacisë, edhe Mali i Zi në BE
Tags: ,

Visite de travail au Luxembourg de Milan Rocen, ministre des Affaires étrangères du Monténégro
Le 19 février 2008, le ministre des Affaires étrangères du Monténégro, Milan Rocen, a effectué une visite de travail au Luxembourg. Jean Asselborn et Milan Rocen, ministre des Affaires étrangères du MonténégroMilan Rocen a été accueilli par le Vice-Premier ministre, ministre des Affaires étrangères et de l’Immigration, Jean Asselborn, à l’Hôtel Saint Maximin. Les discussions ont essentiellement porté sur les relations bilatérales entre le Luxembourg et le Monténégro, ainsi que sur les relations que la jeune République... Vazhdo

February 20, 2008  :: Politika :: Comments Off on Visite de travail au Luxembourg de Milan Rocen, ministre des Affaires étrangères du Monténégro
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,