junia kule

Anjeza dhe Juna : Është mes meje dhe Mozës
27/04/09 01:36 Anjeza dhe Juna vazhdojnë të bisedojnë edhe për banorët e nominuar këtë javë, ku bëjnë pjesë edhe ato. Anjeza tregon se në nominimin e parë të saj, ishte në pozita pak më të vështira sepse ishte fillimi i bashkëjetesës në shtëpi me banorët e tjerë dhe se ishin gjashtë banorë të nominuar, ku një pjesë e mirë e tyre pretendohej që nuk do dilnin. Për nominimin e kësaj here, ajo shprehet se i duket i bukur dhe i fortë. Anjeza mendon se loja më shumë ka për t’u zhvilluar ndërmjet saj dhe... Vazhdo