Kalimeres poetike

Salaj: 20 vjetori i “Kalimeres poetike”
Ali Salaj “Kalimera poetike “ në traditën  e saj 20 vjeçare ka krijuar prurje të reja jo vetëm në fushën e letërsisë, por edhe në atë të artit dhe të kulturës shqiptare në përgjithësi. “kalimera poetike” tejkaloi tematikën letrare dhe për herë të parë përmes këtij manifestimi të veçantë hapet rruga  e integrimeve kulturore mbarëkombëtare. Me emrat më të njohur të letrave shqipe Kalimera krijoi lidhjet e para kulturore dhe identitare me Shqipërinë, Kosovën dhe me shqiptarët e Maqedonisë duke... Vazhdo

August 5, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Salaj: 20 vjetori i “Kalimeres poetike”
Tags: , ,