Kampion Ballkanik

Adonis Markashi Kampion Ballkanik – Video
Nxenesi i klubit te karatese “Champion”nga Ulqini,Adonis Markashi mori pjese per perfaqesuesen e Malit te Zi ne kampionatin Ballkanik per pionier,shpresa dhe senior,ne Loutraki,Greqi.Ne konkurencen e luftrave individuale ai pati disa ndeshje ,si me garuesin e Qipros,Bullgarise,Greqise,ndeshje keto te gjitha me fitore.Ndersa ne finale Adonisi u ndesh me garuesin e Bosnje dhe Hercegovines me rezultat 6:1. Adonis Markashi solli ne qytetin tone per here te pare medaljen e arte nga kampionati ballkanik.”Medalja e arte ne kete... Vazhdo