KARATE CLUB “ULQINI-ULCINJ”

KK “Ulqini” vazhdon traditën e sukseseve të arta
Të shtunën, më 21 prill 2012 në Podgoricë u mbajt Turneu internacional i karatesë “Grand prix Podgorica”, në të cilin klubi i karatesë “Ulqini” u radhit në vendin e parë në renditjen e përgjithshme. Ky është edhe një sukses i rradhës të Klubit të karatesë “Ulqini”, i cili përsëri ruajti supremacinë e vet. Në këtë turne morën pjesë 17 klube me mbi 400 garues nga Bosna, Serbia, Kroacia dhe nga Mali i Zi. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë plot 63 medalje në disiplinat ekipore dhe individuale:... Vazhdo
KK Ulqini mori pjesë në; Kampionatin e Malit të Zi dhe në Dubrovnik Open 2011
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në dy gara: në Kampionatin e Malit të Zi dhe në Turneun ndërkombëtar “Dubrovnik Open 2011″ DIELLËZA RAMA DHE NDERIM CUCA KAMPIONË TË MALIT TË ZI Të dielën, më 29 maj 2011 në Podgoricë u mbajt Kampionati i Malit të Zi për pionierë dhe shpresa në luftëra individuale dhe ekipore. Edhe pse ishim dukshëm të dëmtuar nga ana e referëve si në asnjë garë tjetër, prapë se prapë garuesit tanë arritën rezultate të lakmueshme në Kampionatin e Malit të Zi. Nga radhët... Vazhdo

May 31, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK Ulqini mori pjesë në; Kampionatin e Malit të Zi dhe në Dubrovnik Open 2011
Tags: , , ,