Karate klub Albulena

Sukses i Nikolla Hotit dhe Tomazino Kaçinarit
Karateisti i KK “Albulena”,Nikolla Hoti, u shpall kampion nĂ« kategorinĂ« -78 kg, nĂ« Kampionatin e 13-tĂ« MbarĂ«kombĂ«tar nĂ« Karate, tĂ« mbajtur nĂ« TiranĂ«. NjĂ« sukses tjetĂ«r pĂ«rklubin “Albulena” arriti Tomazino Kaçinari, i cili nĂ« Turneun e kick-box-it “Cetinje Open” u shpall kampion nĂ« disiplinĂ«n low kick, nĂ« kategorinĂ« -75 kg. Kohapress  Vazhdo

January 18, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Sukses i Nikolla Hotit dhe Tomazino Kaçinarit
Tags: , , , , ,

Faruk Hasanaga kampion i Malit të Zi + Foto
NĂ« disiplinĂ«n e luftrave, medalje tĂ« bronzta fituan Katarina Kujunxhiq dhe Tamara Kuzman. NdĂ«rkaq nĂ« kata, ekipi i pionierĂ«ve u kurorĂ«zua me medalje tĂ« argjendtĂ«, kurse Basro Sadikoviqi me medalje tĂ« bronztĂ«. Garuesi i Klubit tĂ« KaratesĂ« “Albulena”, Faruk Hasanaga, Ă«shtĂ« shpallur kampion nĂ« kata individuale pĂ«r fatosa në Kampionatin e Malit tĂ« Zi pĂ«r fatosa, pionierĂ«, kadetĂ« dhe juniorĂ«. Ai ka qenĂ« garuesi mĂ« i dalluar i kĂ«tij klubi nĂ« kĂ«tĂ« kampionat dhe KupĂ«n pĂ«r seniorĂ« tĂ« rinj. Hasanaga... Vazhdo

January 18, 2013  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Faruk Hasanaga kampion i Malit tĂ« Zi + Foto
Tags: , , ,

ShtatĂ« medalje pĂ«r “AlbulenĂ«n”
NĂ« Kampionatin e Malit tĂ« Zi nĂ« karate pĂ«r pionierĂ«, shpresa dhe senior KarateistĂ«t e Klubit “Albulena” fituan shtatĂ« medalje, prej tĂ« cilave njĂ« të artĂ«, tri tĂ« argjendta dhe tri medalje të bronzta nĂ« Kampionatin e Malit tĂ« Zi pĂ«r pionierĂ«, shpresa dhe seniorĂ«, të mbajtur nĂ« PodgoricĂ«. Medalje tĂ« artĂ« ka fituar Llazar Klikovac (+45kg) nĂ« lufta pĂ«r pionierĂ«, ndĂ«rsa medalje tĂ« argjendta Leila Lihari (+54kg) dhe Katarina Kujunxhiq (-47kg) nĂ« lufta pĂ«r shpresa, si dhe Arta Llazorja (-55kg) nĂ«... Vazhdo

March 22, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on ShtatĂ« medalje pĂ«r “AlbulenĂ«n”
Tags: , , ,

Turneu ndërkombëtar në Ulqin: Samurai Karate Cup 2011
International Karate Tournament”SAMURAI KARATE CUP”2011 Klubi i karatese “Champion”dhe klubi i karatese “Albulena”,me rastin e dites se Komunes se Ulqinit, me date 3 prill organizojne turneun internacional “Samurai Karate Cup”2011. Ftojme te gjithe sportistet dhe dashamiresit e sportit qe te behen pjese e ketij evenimenti madheshtore ku do te perfaqesohen klubet nga: Shqiperia,Kosova,Kroacia,Maqedonija,Bosna dhe Hercegovina,Serbia dhe Mali i Zi. Le te jete per ju ky aktivitet nje arsye…... Vazhdo
Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit – Foto
Sukses i Besnik Adoviqit nga KK Albulena ne kampionatin europian tĂ« karatesĂ« Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit nĂ« kategorinĂ« e rĂ«ndĂ« ne kampionatin europian te karatesĂ« pĂ«r kadetĂ«, junior dhe senior te rinj tĂ« mbajtur nĂ« Novi Sad, njofton Vijesti. ‘’Kam pritur mĂ« shumĂ« edhe pse nuk mund tĂ« jem i pakĂ«naqur pasi konkurenca ka qenĂ« jashtĂ«zkonisht e fortĂ« . MĂ« vjen pak keq qĂ« kam humbur nĂ« gjysĂ«mfinale pasi garuesin nga Spanja e kam pas mundur vitin e kaluar nĂ« Izmir, kur edhe kam... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” mĂ« i miri nĂ« Gostivar
Karate team “Ulqini” mori pjesĂ« nĂ« turneun ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« karatesĂ« “Kupa e Gostivarit 2009” Karate Team “Ulqini” i pĂ«rbĂ«rĂ« nga karateistĂ«t e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesĂ« mĂ« 18 prill 2009 nĂ« Turneun e 8-tĂ« NdĂ«rkombĂ«tar nĂ« Karate “Kupa e Gostivarit 2009”. Karate Team “Ulqini” shkĂ«lqeu duke fituar 58 medalje nĂ« disciplinat individuale dhe nĂ« ato ekipore: 19 tĂ« arta, 25 tĂ« argjendta, 14 tĂ« bronzta dhe 12 kupa. Nga Karate... Vazhdo
Me rastin e DitĂ«s sĂ« Ulqinit organizohet Turneun e X jubilar ndĂ«rkombĂ«tarĂ« tĂ« karatesĂ« “UlQINI OPEN 2009”
Ulqin 27.2.2009:  Me rastin e DitĂ«s sĂ« Ulqinit organizohet Turneun e X jubilar ndĂ«rkombĂ«tarĂ« tĂ« karatesĂ« “UlQINI OPEN 2009″ ..zhgarko ftĂ«sen–>nga www.ulqini.de  Vazhdo
U Ulcinju izabrani najbolji sportisti
Anel i DĆŸeneta Ulcinj – Novinari i nekoliko veterana iz najjuĆŸnijeg grada Crne Gore izabralo je najbolje sportiste u 2007. godini. ?lanovi Karate kluba Albulena Anel Beganovi? i DĆŸeneta Vu?i? dobili su najviĆĄe glasova u izboru za sportistu, odnosno sportistkinju Ulcinja. Za najboljeg trenera izabran je Vazhdo  Vazhdo