Karate Klub “Ulqini”

Sretena Gjuriq dhe Liridona Ceka kampione
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në dy gara: në Kampionatin e Malit të Zi dhe në turneun “Elbasani Open 2012”                        Sretena Gjuriq Dhe Liridona Ceka Kampione Të shtunën, më 22 dhjetor 2012 në Podgoricë u mbajt Kampionati i Karatesë së Malit të Zi për fatosa dhe pionierë në kata individuale dhe ekipore dhe Kampionati për kadetë, juniorë dhe seniorë të rinj. Klubi i karatesë “Ulqini” edhe kësaj here dëshmoi primatin e vet duke qenë klub i sukseseve të arta. Në... Vazhdo

December 25, 2012  :: Ngjarjet - Events, Sporti / Sport :: Comments Off on Sretena Gjuriq dhe Liridona Ceka kampione
Tags: ,

Karate Ulqini të fuqishëm si çdo herë
Turneu i 13-te Mbarekombetare i karatesë me rastin e Dites se Pavarsise se Shqiperise Përfaqësuesja e Karateistëve Shqiptarë nga Mali i Zi, të dielën, më 02 dhjetor 2012, në Tiranë mori pjesë në Kampionatin XIII Mbarëkombëtar të Karatesë për Seniorë, që u organizua nga Federata shqiptare e Karatesë e nën patronatin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për nderë të ditës së flamurit tonë kombëtar dhe në kuadër të festimeve të 100 vjetorit të Pavarësisë së shtetit shqiptar. Përfaqësuesja... Vazhdo
Shkëlqejnë ekipet e klubit të karatesë “Ulqini” në Plevle
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në Turneun IX ndërkombëtar të karatesë “Plevla Open 2012” Të shtunën, më 03 nëntor 2012 në Plevle u mbajt Turneu i 9-të ndërkombëtar i karatesë “Plevla Open 2012”, në të cilin morën pjesë 39 klube me 465 garues nga Kroacia, Shqipëria, Sllovenia, Serbia, Maqedonia, Bosna e Hercegovina dhe nga Mali i Zi. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këtë turne ndërkombëtar mori pjesë vetëm me 3 garues, të cilët u kurorëzuan me gjithsej 5 medalje: 3 të arta, 1 të argjendtë,... Vazhdo

November 5, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Shkëlqejnë ekipet e klubit të karatesë “Ulqini” në Plevle
Tags:

Përsëri medalje për Klubin e Karatesë “Ulqini”
Më 2 qershor 2012 në Podgoricë, në organizimin e Lidhjes së Sporteve të Studentëve të Malit të Zi dhe Federatës së Karatesë të Malit të Zi, u mbajt Kampionati Studentor i Karatesë i Malit të Zi në luftëra dhe kata. Në këtë Kampionat morën pjesë studentë nga të tre universitetet e Malit të Zi, nga ai shtetëror, UDG dhe Mediteran. Garuesit – studentë e klubit të karatesë “Ulqini” Allmir Hajdareviq dhe Petar Barlloviq arritën të kurorëzohen me medalje. Allmir Hajdareviqi në kategorinë -75kg u shpall... Vazhdo

June 5, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Përsëri medalje për Klubin e Karatesë “Ulqini”
Tags: ,

Klubi i karatesë “Ulqini” i treti në renditjen e përgjithshme
Më 13 maj 2012 në Shkup, Maqedoni, në organizimin e klubit vendas të karatesë “Solidarnost”, u mbajt Turneu XII ndërkombëtar i karatesë “Solidarnost Open”, në të cilin morën pjesë 57 klube me mbi 500 garues nga pesë shtete: Maqedonia, Mali i Zi , Kosova, Serbia dhe Bullgaria. Ky turne është një ndër turnetë më masovike në Maqedoni me një konkurrencë mjaft të fortë. Në këtë turne Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë me 18 garues. Ata u kurorëzuan me gjithsej 24 medalje në disiplinat individuale... Vazhdo

May 16, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë “Ulqini” i treti në renditjen e përgjithshme
Tags: ,

8 medalje të arta për KK “Ulqini”
Të dielën, më 29 prill 2012 në Podgoricë u mbajt Turneu i karatesë “Podgorica Open 2012”. Në këtë turne morën pjesë 18 klube me 260 garues nga Mali i Zi. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë 15 medalje në disiplinat ekipore dhe individuale: 8 medalje të arta, 5 të argjendta dhe 2 të bronzta. Gjithsej në këtë turne KK “Ulqini” arriti të mbledhë 36 pikë, pasi që një medalje e artë vlen 3 pikë, e argjendta 2 pikë dhe e bronzta 1 pikë. Nga KK “Ulqini” gjashtë garues u kurorëzuan me medalje... Vazhdo

May 4, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on 8 medalje të arta për KK “Ulqini”
Tags: ,

Diellëza Rama,Radica Dashiq dhe Ibrahim Zogaj më të mirët
Në Ulqin, të martën, më 10 janar 2012 u mbajt vrapimi i parë ndërkombëtar rrugor “Ulqini 2012”, në organizimin e Komunës së Ulqinit, Federatës së Atletikës të Malit të Zi dhe të OJQ “Ulqini Sport”. Në këtë manifestim morën pjesë përfaqësues të atletikës nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova dhe Serbia dhe sportistë nga tetë klube të sporteve të ndryshme nga Ulqini. Në mesin e pjesëmarrësve ishin edhe anëtarët e Klubit të Karatesë “Ulqini”. Djemtë dhe vajzat garuan në tri disiplina të ndarë... Vazhdo

January 12, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Diellëza Rama,Radica Dashiq dhe Ibrahim Zogaj më të mirët
Tags:

Lajme nga Ulqini fitoi  mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Për mirnjohjen vjetore 2011 që na bëri “Karate Klub Ulqini”,Lajme nga Ulqini,ju faliminderohet ,dhe jemi shumë mirnjohes per respektin qe na bet. Blogu i Pamvarur “ Lajme nga Ulqini” e cila filloj punën në muajn Janar të vitit 2008, ka arritur rekordin ditor në 10.000 Vizitorë. Falënderojmë të gjith Vizitorët, Komentatorët nga të gjitha Trojet Shqiptare. Ne jemi në shërbimin e juaj,prandaj I falënderojmë të gjith të cilët kan dërguar Artikujt e tyre për vullnetin e tyre, për ndihmën e përkthimeve, poashtu... Vazhdo

December 30, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Lajme nga Ulqini fitoi mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dardan Ceka u shpall garuesi ma i mire i turneut te XII mbarekometare
Turne mbarëkombëtar për Ditën e Flamurit Per nder te 28 Nentorit – Dites se Flamurit, te dielen ne Shkollen fillore “Mareshali Tito” ne Ulqin u  mbajtë  Kampionati i XII Mbarekombetar i Karatese. Turneu u organizua nga Klubi i Karatese “Ulqini” nen patronatin e Keshillit Nacional te Shqiptareve ne Mal te Zi. Ne turne marrën pjese karateiste shqiptare nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Lugina e Presheves, Mali i Zi dhe Diaspora. Dardan Ceka , njeri nder trenerat e klubit te karates ” ULQINI ”... Vazhdo

November 28, 2011  :: Ngjarjet - Events, Sporti / Sport :: Comments Off on Dardan Ceka u shpall garuesi ma i mire i turneut te XII mbarekometare
Tags: ,

Karate Klub Ulqini me gjashtë medalje të arta
Të dielën, më 02 tetor 2011 në Nikshiq u mbajt Turneun ndërkombëtar “Kupa e Nikshiqit 2011”. Në këtë turne morën pjesë 28 klube me mbi 400 garues nga Kroacia, Serbija, Bosna dhe nga Mali i Zi. Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë më 17 garues, të cilët arritën të kurorëzohen më 12 medalje: 6 të arta, 4 të argjendta dhe 2 të bronzta. Me medalje u kurorëzuan: Antigona Rama – një e artë dhe një e bronztë, Radica Dashiq – një e artë dhe një e argjendtë, Angjella Marnikoviq, Rexhep Shaba... Vazhdo

October 4, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Karate Klub Ulqini me gjashtë medalje të arta
Tags: , ,

Page 1 of 212