KB ULCINJ

Pavle Pepgjonoviq: KB “Ulqini”me ambicie në sezonin e ri
KB “Ulqini” qe prej disa kohesh ka fituar edhe palestren e re sportive e cila i ploteson te gjitha kriteret per zhvillimin e ndeshjeve nderkombetare, gje qe na jep te drejte qe seriozisht te shpresojme dhe presim qe te jemi perfaqesuesi i trete i Malit te Zi ne Ligen Ballkanike, krahas ekipeve te “Mornar”-it dhe “Llovqen”-it. Koha javore: Z. Pepgjonoviq, KB “Ulqini” në sezonin që ka përfunduar është renditur në vendin e parë në Ligën e Parë A të Malit të Zi, më pas ka zënë vendin e katërt në... Vazhdo