kite surfing

Adrenalina e Kite Surfit në Plazhin e madhë të Ulqinit – Video
Kite Surfing në Plazhin e madhë të Ulqinit eshtë be realitet, sepse ky është një lloj sporti që praktikohet në erë shumë të forte deri në 12 kite(shpejtësia e erës), dhe në momentin që nuk mund ta menaxhosh mirë velën, era ka fuqi të jashtëzakonshme që mund të tërheqë me shpejtësi e nuk të jep kohë të lirohesh dhe, nëse nuk shtyp butonin e sigurisë, rreziku është evident. Cili eshtë niveli i rrezikut, përveç përvojës së re, çfarë tjetër përfiton kush praktikon kësi sportesh ekstreme? Njerzit... Vazhdo

August 9, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Adrenalina e Kite Surfit në Plazhin e madhë të Ulqinit – Video
Tags: , , , , ,