Klezna

Promovimi i librit: Arsimi shqip në Anë të Malit 1945-198
Mbrëmë në lokalet e shkolles fillore “Bedri Elezaga” në Katerkollë u bë promovimi i librit të zonjes Syme Kokaj.Libri titullohet “Arsimi shqip në Anë të Malit 1945-1985”.Libri përmban 500 faqe dhe në të shtjellohet historia e arsimit dhe e të arsimuarve të kësaj treve.Libri përmban poashtu edhe fotografi dhe ngjarje të ndryshme që e bëjnë edhe më interesant për lexuesin. Në këtë liber nuk përfshihen vetem individ por edhe familjaret e tyre,sepse në fund të fundit historia ndërtohet... Vazhdo

Page 13 of 13« First...910111213