Kllezna e Poshtme

Pse zvarritet zgjedhja e udheheqesise se re ne Komunes se Ulqinit?
Ka kaluar me shume se nje muaj nga zgjedhjet e perseritura te 17 Tetorit dhe ende Komuna e Ulqinit eshte pa kryetar dhe pushtet te ri te dalur nga keto zgjedhje.Pasi qe tani eshte bere verifikimi i mandateve te parlametit lokal,atehere pse gjithnje zvarritet ne formimin e koalicionit pas zgjedhor dhe zgjedhja  e udheheqesise se re te Komunes!? Ne zgjedhjet e fundit lokale (te perseritura) asnje nga subektet politike qe garuan ne kete Komune,nuk fituan shumicen absolute,keshtu qe formimi  i kualicionit pas zgjedhor eshte i domosdoshem... Vazhdo
Ndihmë familjes Elezoviq nga Ulqini
Telefoni i ndihmës direkte +382  69980717 – Shaqir Elezoviq Të nderuar bashkëatdhetar Klikoni ktu si dëshironi të bëheni donator.Mund të jepni donacion sa dëshiron zemra juaj.. Emri dhe mbiemri i donatorëve dhe shuma e parave do publikohen në kët faqe. Diçka për donacionet se kush i mledh. Bashkimin e donacioneve e bën Lajme nga Ulqini dhe kto shkojn direkt ne konton që e kam paraparë për donacion .Do ti ruajm te gjitha transaksionet e donacioneve, dhe transakcionet qe ju dërgoni do te jau dergom familjes së... Vazhdo
Shoqata “Ana e Malit” në mëngjes pune me biznesmenë, pronarë, profesionistë dhe studentë
Nga Këze Kozeta Sulo Botuar në gazetën “Illyria” NO.1998 Në një ditë vjeshte me gjethe të kuqërremta tetori në Staten Island shoqata shqiptaro amerikane “Ana e Malit”, mblodhi në një mëngjes pune pronarë, bizmesmenë, profesionistë dhe studentë. Ishte pervjetori i pare që kjo shoqatë organizonte në restorantin “Vanderbilt” në Staten Island. Aktivitetin e ka drejtuar zonjusha simpatike Maida Llolla me origjinë nga Ana e Malit. Pasi iu ka uruar gjithë pjesëmarrësve dhe organizatorëve punë të mbarë për... Vazhdo

Page 4 of 41234