Koalicioni Bardhi

Koalicioni Bardhi,Cungu & Holli në Ulqin,bisedimet në Shkoder
Ulqini më 17 tetor do të dalë në votime për parlamentin e ardhshëm vendor Këshilli Qendror i Forcës së Re Demokratike – Forca në mbledhjen e mbajtur  fundjavën që lamë pas  ka vendosur që ky subjekt politik të dalë me listë të përbashkët (Forca, Lidhja Demokratike dhe Perspektiva )në zgjedhjet lokale në Ulqin ku ende nuk ka vendim përfundimtar nga asnjëra parti shqiptare. Liderët e partive opozitare shqiptare janë takuar në Shkodër për të biseduar rreth mundësisë së krijimit të një koalicioni... Vazhdo