Koalicioni UDSH – PDS

Unioni Demokratik i Shqiptarëve garon bashkë me PDS-në e Gjukanoviqit
Podgoricë, 10 prill – Partitë politike shqiptare në Malin e Zi shihet qartë se as në këto zgjedhje lokale, të cilat do të mbahen më 23 maj, nuk do të jenë të bashkuara për të arritur rezultate sa më dinjitoze në Ulqin, Plavë, Tuz, Tivar e Podgoricë. Derisa në Malësi, Ulqin e Podgoricë, shumica e subjekteve politike nacionale shqiptare vazhdojnë të hamenden dhe i zvarrisin negociatat për koalicione eventuale, Unioni Demokratik i Shqiptarëve /UDSH/ i është bashkangjitur Partisë Demokratike të Socialistëve... Vazhdo