– Koktej

Programi i Festës të ditës së Ulqinit
Programi i Festës të ditës së Ulqinit 2.04.2009 11.00 Pranimi i klerikëve fetarë në Kabinetin e Kryetarit të Komunës. 18.00 Inaugurimi i fazës së tretë të elektrifikimit (kthesa për në Valdanos – qendra e Krythës) 3.04.2009 11.00 Turne ndërkombëtar në futboll, Stadiumi i Plazhit të madh 14.00 Inaugurimi i Qendrës ditore për fëmijë të hendikepuar, Pallati i kulturës 18.00 Ekpozita e ish-kryetarëve të Komunës së Ulqinit, Pallati i kulturës 4.04.2009 11.00 Kuvendi dhe akademia solemne, Pallati... Vazhdo