komuna tuzit

Gjukanoviq: Me 4.tetor vendimi për referendum ne Tuz – Video
Kryetari i PDS Millo Gjukanoviq deklaroi dje ne Tuz se ne javën e ardhshme do te shpallet referendumi konsultativ për statusin e KU te Tuzit dhe se pushteti për ketë ceshtje do ta respektoje vendimin e banoreve te Malesise.Ai ne tubimin promovues te koalicionit “Mali i Zi evropian”,i cili u mbajt dje ne Tuz ,paralajmëroi se vendimi për shpalljen e referendumit do te sjelle ne mbledhjen e kuvendit te KU te Tuzit me 4 tetor. “Nëse kemi kërkuar që për të gjithë ne të vendosim në çfarë shteti do të jetojmë... Vazhdo

September 24, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Gjukanoviq: Me 4.tetor vendimi për referendum ne Tuz – Video
Tags: ,

Seanca e kuvendit të komunës urbane të Tuzit shtyhet për një herë tjetër
Dy ditë pa kuorum Tuz- Këshilltarët e Kuvendit të KU të Tuzit as të hënën dhe as të martën nuk mbajtën mbledhje, pasi që këshilltarët e PDS-së, PSD-së, PB-së, UDSH-së dhe PSP-së nuk morën pjesë. Kuvendi i KU të Tuzit kishte paraparë që si pikë kryesore e seancës të jetë Propozimi i vendimit për organizimin e referendumit për komunë të mëvetësishme të Tuzit, propozim ky të cilin e kishte dorëzuar kohë më parë, Vasel Sinishtaj në emër të IQ-së. Seanca e të hënës filloi me urimet për Pavarësinë... Vazhdo

February 26, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Seanca e kuvendit të komunës urbane të Tuzit shtyhet për një herë tjetër
Tags: , , , , , , ,