Konferenca Shkencore

Nga Konferenca Shkencore ,,Masakra e Tivarit 1945″
Sot, në Ulqin u mbajt Konferenca Shkencore ,,Masakra e Tivarit 1945″, të cilën e organizoi Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi. Konferenca i zhvilloi punimet në dy seanca, ku morën pjesë shumë studiues të njohur nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi. U lexuan 16 kumtesa interesante në lidhje me këtë ngjarje të rëndë tragjike për shqiptarët që ndodhi 68 vite më parë. Konferenca do të vazhdojë me punimet e veta edhe neser, më 31 mars 2013. Pas përfundimit të Konferencës, do të shkohet... Vazhdo

March 30, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Nga Konferenca Shkencore ,,Masakra e Tivarit 1945″
Tags: , , ,

Konferenca Shkencore ,,Masakra e Tivarit 1945″ Ulqin, 30 – 31 mars 2013
Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi KONFERENCA SHKENCORE “ Masakra e Tivarit 1945 ”                                    Ulqin, 30 – 31 mars 2013   PROGRAMI                       E shtunë, më 30 mars 2013   Ora 9:00 – 10:00  SEANCA HYRËSE Hapja e Konferencës dhe përshëndetje   Udhëheqin seancën:  – Mehmet Bardhi  – Uran Butka  – Muhamet Shatri  – Lendita Ahmetaj  -Tahir Tahiri   – Fjala e hapjes:... Vazhdo

March 29, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Konferenca Shkencore ,,Masakra e Tivarit 1945″ Ulqin, 30 – 31 mars 2013
Tags: , ,