Kriporja e Ulqinit

Parlamenti i Malit të Zi miratoi Planin Hapësinor të Malit të Zi deri në vitin 2020
Plan që ofron zhvillim apo diskriminon trevat shqiptare? arlamenti i Malit të Zi ka miratuar javën e kaluar Planin Hapësinor të Malit të Zi deri në vitin 2020. Për Planin e propozuar kanë votuar deputetët e Partisë Demokratike të Socialistëve, Partisë Socialdemokrate, deputeti i Partisë Boshnjake, Kemal Purishiq, dhe ai i UDSH-së, Ferhat Dinosha, ndërsa kundër këtij Plani kanë votuar deputetët e Listës Serbe, Partisë Socialiste Popullore dhe deputeti i LD në MZ, Mehmet Bardhi. Deputetët e Lëvizjes për Ndryshime,... Vazhdo

April 1, 2008  :: Anketë / Anketa, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Parlamenti i Malit të Zi miratoi Planin Hapësinor të Malit të Zi deri në vitin 2020
Tags: , , , , , , , , ,

Page 2 of 212