Kryetari i Forcës Nazif Cungu

Konferencë për media – Programi i Forcës
Ulqin, 7.05.2010 Nr: 76 /10 Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetar Sot do të bëjë prezantimin e Programit zgjedhor të Forcës së re demokratike për zgjedhjet lokale 2010 për Komunën e Ulqinit Me të ardhur në pushtet në Komunën  e Ulqinit Forca do ti përmbahet programit të detajuar zhvillimor, një program konkret dhe i realizueshëm. Administrimi i pushtetit lokal – FORCA do të nis procesin e hartimit të planit strategjik të komunës së Ulqinit duke thirrur ekspert të njohur vendas dhe të huaj,... Vazhdo
Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Plavë,  08.03.2010 Nr. 41/10 KUMTESË – 7 dhe 8 marsi ne Plavë Mbrëmë ne Qendrën për Kulture ne Plave, Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e shënimit te 7 marsit, ditës së mësuesit dhe 8 marsit, ditës se Grave. Ne këtë mbrëmje ishin te ftuar mësuesit dhe mësueset shqiptarë te cilët japin mësim ne nga këto troje por edhe mësuesit ne pension me te cilin rast te gjithëve u japi nga një dhurate. Mësuesit u falënderuan për kujdesin qe Forca ua ka bere me rastin e këtyre festave i cili ishte... Vazhdo

March 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Tags: , , , , ,

Forca: Takimi me Studentët e Shkodrës
Mbrëmë  në Hotelin Grand në Shkodër FORCA organizoi një prezantim me Studentët Shqiptarë  nga Mali i Zi. Tema e mbrëmjes ishte FORCA, PERSPEKTIVA DHE ZHVILLIMI. Kryetari i Forcës Nazif Cungu beri prezantimin e aktiviteteve të Forcës dhe parashtroj disa pika nga Programi i Forcës dhe së bashku me nënkryetarin e Forcës Genc Nimanbegun janë përgjegjë pyetjevetë studentëve rreth problemeve që i brengosin. Në mbrëmje ishin prezent rreth 80 student, e kjo është takimi i parë nga një sërë takimesh që do organizojë... Vazhdo

February 7, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Forca: Takimi me Studentët e Shkodrës
Tags: , ,