Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Muhamet Nika

Intervistë me kryetarin e kuvendit të komunës së Ulqinit, Muhamet Nika
Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme lokale Z. Nika, Kuvendi i Komunës së Ulqinit udhëheqet nga Koalicioni „Për Ulqinin Evropian“ (Partia Demokratike e Socialistëve, Unioni Demokratik i Shqiptarëve) dhe tre këshilltarët e PPD-së, të cilët së bashku përbëjnë shumicën parlamentare prej 17 këshilltarësh nga gjithsej 33 sish. Sa jeni të kënaqur me produktivitetin e punës së Kuvendit, veçmas muajve të fundit kur jemi dëshmitarë të zvarritjeve të gjata të seancave të Kuvendit? M. Nika: Partia e Prosperitetit... Vazhdo

August 17, 2009  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me kryetarin e kuvendit të komunës së Ulqinit, Muhamet Nika
Tags: ,

Situata parazgjedhore parlamentare ne vitin 2009
Lokalizmat e vonuar Imagjinoni një gotë të thyer që bie nga tavolina dhe thyhet copë-copë në dysheme. Po ta filmonim aktin e thyerjes dhe ta zhvillonim filmin mbrapsht do të shikonim copat e mbledhura përnjëherë në dysheme, që kërcenin në ajër, për të formuar një gotë të plotë mbi tavolinë. Duke e parë rastin shohim që kjo është iluzion filmik sepse proceset në natyrë nuk mund të ndodhin kështu. Kjo nuk lejohet nga ligji i dytë i termodinamikës. Ligji thotë se në sistemet e mbyllura gjërat gjithmonë... Vazhdo