Kryetari i Parlamentit të Malit të Zi

Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli takohet me homologun malazez Ranko Krivokapiç:”Shqipëria dhe Mali i Zi, progres të rëndësishëm drejt anëtarësimit në BE – Video
“Mes Malit të Zi dhe Shqipërisë ekziston  një model bashkëpunimi dhe dialogu  i shkëlqyer. Në këtë frymë nisi sot takimi mes Kryetares së Kuvendit Jozefina Topalli dhe Kryetarit  të Parlamentit të Malit të Zi, Ranko Krivokapiç Kryetarja e Kuvendit shprehu bindjen se kjo vizitë e nivelit të lartë, nxit më tej raportet e bashkëpunimit mes dy vendeve, në frymën e prespektivës së përbashkët evropiane. Të dy kryetarët e Kuvendeve ndanë të njëjtën ide se Shqipëria dhe Mali i Zi , duhet të nxisin njëri... Vazhdo

February 10, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli takohet me homologun malazez Ranko Krivokapiç:”Shqipëria dhe Mali i Zi, progres të rëndësishëm drejt anëtarësimit në BE – Video
Tags: , , ,