Kryetari i PPD-së

UDSH-ja dhe PPD-ja,optimistë për sukses
Ulqin – Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia e Prosperitetit Demokratik do të marrin pjesë në koalicion në zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, të cilat do të mbahen më 17 tetor. Nënkryetari i UDSH-së, Mehmed Zenka, dhe kryetari i PPD-së, Ali Rexha, duke bërë publik vendimin e dy partive, janë shprehur optimistë për suksesin e këtij koalicioni në zgjedhje. “Optimizmi qëndron në radhët tona dhe presim që edhe në këto zgjedhje të korrim sukses, ashtu siç kemi korrur në zgjedhjet... Vazhdo
Amir Hollaj: Strategjia për pushtet do të ju çojë në fiasko politike
Reagim: Së pari kërkoi ndjesë lexuesve që përmes këtij reagimi duhet t`ju drejtohem 2/3 të anëtarëve të Këshillit Drejtues te Partisë së Prosperitetit Demokratik, mirëpo këtë nuk e bëj për hir të tyre por për hir të së vërtetës dhe që anëtarëve dhe votuesve të PPD-së, por dhe mbarë opinionit shqipëtar t’u sqaroj dhe t`i njoftoj me të pavërtetat dhe qëndrimet qëllimkëqia të 2/3 të Këshillit drejtues të PPD-së, e qe nuk bazohen ne Statutin e PPD-se. Në tekstin e lartpermendur të nënshkruar nga... Vazhdo