Kryetari i qeverisë së Malit të Zi

Gjukanoviq: Opozita nuk është e gatshme për pushtet
Kryetari i qeverisë së Malit të Zi Millo Gjukanoviq konsideron se opozita malazeze nuk është e gatshme që ta marrë pushtetin pas tërheqjes së tij nga politika. Tërheqja ime gjithsesi do të pasojë dhe ata që mendojnë ose kanë menduar se do të jem i përhershëm në politik nuk duhet të kenë frikë. Gjithsesi, nuk duhet të kenë frik mirëpo duhet ta kuptojnë se duhet të përgatitën mirë për funksionet të cilat dëshirojnë ti kenë, theksoi Gjukanoviq. Kryeministri po ashtu vlerësoi se opozita e ka të qartë se... Vazhdo

December 30, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Gjukanoviq: Opozita nuk është e gatshme për pushtet
Tags: ,