kryetari i Ulqinit Nazif Cungu

Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands dhe bashkëpunëtorët e saj. Zoti Cungu i njoftoi ato me situatën e përgjithshme në qytetin e Ulqinit dhe me shumë probleme të trashëguara nga periudha e mëparshme. Ai theksoi se projektet që po planifikohen dhe ato që janë në realizim kryesisht në fushen e infrastruktures, janë projekte përcaktuese për investimet e ardhëshme kapitale. Komuna e Ulqinit muajve të fundit ka aprovuar 16 plane urbanistike, janë... Vazhdo
Cungu: Aksi rrugor Sukubinë – Katërkollë do përfundojnë brenda afateve
Punimet në aksin rrugor Sukubinë – Katërkollë,nuk janë duke ecur sipas parashikimeve që komuna e Ulqinit i kishte bërë, në fakt ato duhet intensifikuar, sepse edhe moti i keq nuk i ka ndihmuar kohëve të fundit. Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu u shpreh para kamerave se “Plani i punës në një terren kaq të gjerë, sigurisht ka vështirësitë e tij teknike, por unë nuk mendoj që ka pengesa. Ka një ecuri, e cila na bën optimistë që ta përfundojmë brenda afateve që ishin parashikuar me kontratë deri me 15 qershorë.Tani... Vazhdo