kufiri Muriqan-Sukobin

Në kufirin Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve kaluan 12000 turista
Mbi 12.000 shtetas  kane hyre ne Shqiperi nga piken e perbashket te kalimit Kufitar Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve te fundit. Fluksi ne rritje i turisteve qe qarkullojne ne dy anet e kufirit sa vjen e rritet, keshtu numri i automjeteve qe kane hyre ne Shqiperi eshte rreth 5000 automjete gjate 24 oreve te fundit  japin te dhena drejtues te doganes se Muriqanit. Shumica e turisteve jane nga Kosova te cilet ose kthehen nga pushimet qe kane kaluar ne Ulqin dhe si destinacion kane bregdetin Shqiptar por ka edhe nga ata te cilet pushimet i... Vazhdo

July 10, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Në kufirin Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve kaluan 12000 turista
Tags: , , ,