leternjoftim

Mali i Zi lejon kalimin me letërnjoftime
Vetëm 24 orë pasi nga Top Channel e bë publik fakti se pala malezeze nuk respektonte marrëveshjen për të lejuar kalimin e kufirit të shtetasve shqiptarë për në Mal te Zi ka ardhur dhe reagimi i vendit fqinj, ku tashmë çdo shtetas shqiptar mund të hyjë vetëm me kartë identiteti. Burime nga pika kufitare Muriqanit bëjnë me dije se vetem disa ore pasi shqetesimi u be publik ne Top Media nga Minstria e Brendshme e Malit te Zi ka mberritur nje urdher, ku nga dita e sotme çdo shtetas shqiptar mund te  hyje ne Malin e Zi... Vazhdo

March 29, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mali i Zi lejon kalimin me letërnjoftime
Tags: , , ,