Live-show

Fitojë Muhamed Kollari në Live-show Let ka zvijezdama
Nata e audicioneve te talenteve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,do mbahet të henen më 20.02.12 në ora 20.00h. Me zgjedhjen e tyre nis dhe gara e forte e finaleve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,produkcion ky i Radio Televizionit të Malit të Zi.Në ket finale do te konkurojne edhe artiste nga qytete te ndryshme te Mali të Zi. Të henen mund te ndiqni edhe performancen e Muhamed Kollarit nga ora 20.00h !!! Shpresoj qe te gjithe do ta ndiqni dhe te jepni mendimet e juaja te sinqerta duke votuar për mua. ”MOS harroni... Vazhdo

February 20, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Fitojë Muhamed Kollari në Live-show Let ka zvijezdama
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Muhamed Kollari: Live-show Let ka zvijezdama -13.02.12. në ora 20.00
Nata e audicioneve te talenteve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,do mbahet të henen më 13.02.12 në ora 20.00h. Me zgjedhjen e tyre nis dhe gara e forte e finaleve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,produkcion ky i Radio Televizionit të Malit të Zi.Në ket finale do te konkurojne edhe artiste nga qytete te ndryshme te Mali të Zi. Të henen mund te ndiqni edhe performancen e Muhamed Kollarit nga ora 20.00h !!! Shpresoj qe te gjithe do ta ndiqni dhe te jepni mendimet e juaja te sinqerta duke votuar për mua. ”MOS harroni... Vazhdo

February 12, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muhamed Kollari: Live-show Let ka zvijezdama -13.02.12. në ora 20.00
Tags: , , , , ,