Loro Nrekiqi

Pasardhësi i Shkrelit  – Loro Nrekiqi merr mandatin e PDS-it
Loro Nrekiq në vend të Luigj Shkrelit Nga Hitixhe Nelaj Temë aktuale këto ditë në komunën e Ulqinit është se, a do të mbesë akoma Luigj Shkreli në krye të Këshillit Komunal të Partis Demokratike të Socialistëve-PDS-së,ndërkaq sipas burimeve të sigurta kolegu partiak i tij Loro Nrekiq ka fituar dritën jeshile për kandidaturë nga kreu i partisë.Mbledhja e Këshillit Komunal të Ulqinit ku do të duhej të zgjedhet kryetari është caktuar për javën e ardhshme në suazat e kësaj parti,thojnë se puna është e... Vazhdo
Klubi i karatesë Ulqini më i miri
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun e v ndërkombëtar “Katana Open 2010” Të shtunën, më 30 tetor 2010 në Gjilan të Kosovës u mbajt Turneu i 5-të ndërkombëtar i karatesë “Katana Open 2010”, në të cilin morën pjesë garues nga Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina, Lugina e Preshevës, Kosova dhe ne nga Ulqini. Turneu u organizua në një nivel të lartë nga klubi vendas i karatesë “Dardania”, ndërsa konkurrenca ishte mjaft e fortë. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këtë turne... Vazhdo
Loro Nrekiqi:Rënimet e objekteve në bunë,bëhen në mynyr selektive
As pas gati dhjetë vjetësh,komuna e Ulqinit nuk ka kurrfarë të dhënash për tokat e uzurpuara komunale e sidomos tek lumi Buna,që konsiderohen të jenë shumë. Deri më sot, asnjë përpjekje nuk është bërë që ato të rikthehen në pronësi të komunës së Ulqinit.Edhe pse zyrtarisht komuna nuk bën të ditur asnjë të dhënë në lidhje me këtë punë, Burimet brenda në komunë që deshiron ta mabaj emrin anonim të Ulqinit thonë se rreth 15 hektarë tokë duhet të jetë e uzurpuar prej viteve 1980 deri më tani nga... Vazhdo

October 31, 2008  :: Anketë / Anketa :: Komente (1)
Tags: , , , ,