macedonia

Miss Globe International 2012 in Ulcinj Montenegro
Miss Globe 2012 26 October – 10 November WORLD FINAL 10 NOVEMBER 2012 PALACE OF SPORTS, VLORA – ALBANIA Miss Globe ® 2012 Program From 26-29 of October contestants’ arrivals at Rinas Airport, (for all the contestants there will be a special desk on the right side of the passport check with the writing Miss Globe receiving desk)Tirana Albania accommodation at the Hotel Tropical Resort( www.tropikalresort.com ) Durres (beach) and photo shooting sessions with the respective national costumes for the MG magazine 2012. October 30:... Vazhdo
Montenegro sees fewer Serbian tourists
Velika Plaza Ulcinj Montenegro PODGORICA —  Montenegrin Tourism Minister Predrag Nenezi? says that the “pre-season” in that country has been “slower, as expected”. But, Nenezi? noted, the tourist season thus far “has not been bad”. The country has seen the biggest drop of tourists coming from Serbia, Bosnia-Herzegovina and Macedonia this year, he explained. “At the moment we have 28,000 registered tourists, 25,000 foreign,” Nenezi? told Podgorica-based daily Vijesti. According to official data, there are currently... Vazhdo

June 24, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Montenegro sees fewer Serbian tourists
Tags: , , , , , ,

Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo